miturkiye.blogspot.com
Mi Türkiye
Xiaomi, Dünyanın En büyük 5. Teknoloji üreticisi
Çin’in Apple’ı olarak bildiğimiz 5 yıldan az bir süre önce akıllı telefon pazarına giren Xiaomi inanılmaz hızla büyüdü.
Apple’a benzer ürünler yaparak dikkat çeken Xiaomi şirketi hakkında kısa bilgiler verelim.
Xiaomi Nedir ? Xiaomi, Pekin tabanlı öncelikli olarak akıllı telefon üreticisi olan bir teknoloji şirketi.
Xiaomi’nin bilindik ürünleri neler ? Xiaomi’nin amiral gemisi geçtiğimiz hafta perşembe günü tanıtılan Mi Note. 5.7 inçlik phablet model
Apple’ın iPhone 6’sına cevap niteliğinde lanse edildi.
3299 Yuan (530$) fiyat etiketine sahip olan cihazı CEO Lei Jun Apple ile dalga geçer gibi tanıtmıştı.
Xiaomi RedMi 2 ise firmanın orta seviye akıllı telefonlarında biri.
Diğerleri gibi Android işletim sistemini kullanan 4.7 inçlik cihaz 113 dolardan satılıyor.

Xiaomi Türkiye Satışı

XİAOMİ TURKİYE - MiTURKİYE.BLOGSPOT.COM
Xiaomi Mi5 Xiaomi Mi4
logoblog

Xiaomi Mi Drone

Xiaomi Mi Drone

Xiaomi Mi Drone Karşınızda


Çinli teknoloji devi Xiaomi ürettiği yeni ürünlerle sadece bir akıllı telefon üreticisi olmadığını bir kez daha gösteriyor. Xiaomi Mi Drone başarılı özellikleri ve tasarımı ile firmanın en dikkat çeken ürünleri arasında yer almaya aday.
Dört pervaneye sahip quadcopter sınıfında yer alan drone 4K ve FullHD video çekebilen iki ayrı kamera alternatifine sahip. Basit yapısı sayesinde kameraları değiştirmek de oldukça kolay. Maksimum Hızı 18 metre / saniye olan MiDrone 1000m yüksekliğe ulaşabiliyor.  27 dakika havada kalabilen araç GPS GLONASS sayesinde rahatlıkla takip edilebiliyor. 16 megapiksel kameraya sahip drone 1920 x 1080 60fps videolar çekebiliyor. 5100mAh bataryası sayesinde yarım saate yakın uçuş süresi ile başarılı bir deneyim sunuyor.




Kullanıcıyı takip eden, akıllı telefon uygulaması ile kontrol edilebilen droneun alt kısmında küresel yapıya sahip bir kamera göze çarpıyor. Cihazdan bağımsız olarak kontrol edilebilen bu kamera günümüzde popüler olmaya başlayan dış çekimlerde iddialı olacak gibi görünüyor.


Drone’lar ile ilgili her geçen gün farklı bir haberle karşılaşıyoruz. Havaalanlarında zaman zaman bilinçsiz kullanıcılar sebebiyle paniğe yol açan bu araçların kullanımına çeşitli kısıtlamalar getirilmiş durumda. Uçan tüm insansız hava araçlarının kaydedilme zorunluluğu da farklı bir durum.
Bakalım Çin’li üretici akıllı telefonlarda son zamanda gösterdiği başarıyı bu yeni cihazında da göstererek pazarda istediği konuma gelebilecek mi. Fiyat performans açısından her zaman avantajlı görülen Xiaomi ürünleri aynı geleneği dronelarda da sürdürebilecek mi? Mi Drone çift antene sahip akıllı telefon monte edilebilen kumandası ve üstün özellikleri ile bir çok amiral gemisi sınıfındaki akıllı telefondan uygun fiyatıyla piyasada yerini alıyor.



Benzer Yayınlar

2 yorum:

avatar

Fiyatı ne kadar ve nereden alabilirim ?

avatar

Fiyatı ne kadar ve nereden alabilirim ?