miturkiye.blogspot.com
Mi Türkiye
Xiaomi, Dünyanın En büyük 5. Teknoloji üreticisi
Çin’in Apple’ı olarak bildiğimiz 5 yıldan az bir süre önce akıllı telefon pazarına giren Xiaomi inanılmaz hızla büyüdü.
Apple’a benzer ürünler yaparak dikkat çeken Xiaomi şirketi hakkında kısa bilgiler verelim.
Xiaomi Nedir ? Xiaomi, Pekin tabanlı öncelikli olarak akıllı telefon üreticisi olan bir teknoloji şirketi.
Xiaomi’nin bilindik ürünleri neler ? Xiaomi’nin amiral gemisi geçtiğimiz hafta perşembe günü tanıtılan Mi Note. 5.7 inçlik phablet model
Apple’ın iPhone 6’sına cevap niteliğinde lanse edildi.
3299 Yuan (530$) fiyat etiketine sahip olan cihazı CEO Lei Jun Apple ile dalga geçer gibi tanıtmıştı.
Xiaomi RedMi 2 ise firmanın orta seviye akıllı telefonlarında biri.
Diğerleri gibi Android işletim sistemini kullanan 4.7 inçlik cihaz 113 dolardan satılıyor.

Xiaomi Türkiye Satışı

XİAOMİ TURKİYE - MiTURKİYE.BLOGSPOT.COM
Xiaomi Mi5 Xiaomi Mi4
logoblog

Xiaomi Mi Max Satışa Sunuldu!

Xiaomi Mi Max Satışa Sunuldu!

Xiaomi, küçük tablet boyutundaki Xiaomi mi Max satışa sundu. Ultra inceliğe sahip cihazın 8 milyon alıcısı şimdiden siparişlerini verdi. 






Tanıtıma sunulan yeni akıllı telefon modeli Xiaomi Mi Max daha satışa sunulmadan 8 milyon sipariş almıştı. Tanıtımını heyecanla bekleyen meraklıları özellikleri ve fiyatını duyunca çok şaşırdı. İşte yeni tanıtılan Xiaomi Mi Max'in sahip olduğu özellikler ve satış fiyatı... Xiaomi Mi Max modelini tanıttı. Muhteşem bir görünümü olan ve mükemmel özelliklere sahip olması beklenen bu yeni cihazın fiyatı herkesi meraklandırıyor. Xiaomi Mi Max teknik özellikleri bakımından diğer akıllı cep telefonlarına göre daha da iyi bir performans sergileyip, sergileyemeyeceği şimdiden bilinmiyor.
Xiaomi Mi Max tam bir tablet büyüklüğüne sahip olmasa da ona yakın bir boyuta ship olduğu görünüyor. Örneğin iPhone 6S ile karşılaştırdığımızda yaklaşık 1 inç kadar daha büyük bir boyutta olduğu fark edilir nitelikte. Xiaomi Mi Max 8.0 arayüze sahip bir cihaz olduğu açıklandı. Yaklaşık 203 gr ağırlığında olan bu cihazın ise 7.5 mm inceliğine sahip olduğu söyleniyor. 6.44 inçlik HD bir ekrana sahip olan bu cihazın çift kamera özelliği de olacak. Bu cihazın 3 farklı depolama yapılandırması olacak. Otofokus çekim özelliğine sahip cihazın ön ve arkasında 5 MP ve 16MP kamerası bulunmaktadır. Telefonun ekranı görenleri meraklandırmıştı. Fakar ekran özellikleri tahminen 2560*1440 piksel 2K ekran olması beklenirken, beklentileri karşılayamadı. Yalnızca cihazın bataryası oldukça büyük, ekran kalitesinin HD olması da bu bataryanın dengeli tüketimini sağlayacaktır. Cihazın yonga seti ise Galaxy A9'daki gibi 650 ve 652 Snapdragon.s

Diğer cihazlar gibi parmak izi ve kızıl ötesi sensörüne sahip Xiaomi Mi Max'in fiyatına değinecek olursak, bu cihazın fiyatı hafızasına göre değişim gösteriyor. 32 GB'lık hafıza ve 3GB RAM ile fiyatı 230 dolar, 64 GB'lık hafıza ile 4GB'lık RAM 260 dolar, 128 GB'lık hafıza ile 4GB'lık RAM özelliklerine sahip 310 dolar. Görüldüğü gibi yeni tanıtıma sunulan Xiaomi Mi Max gayet makul bir fiyatla satışa sunulacak.
Benzer Yayınlar

0 yorum: